home

SÄILITAMISTINGIMUSED


Toitude realiseerimisaeg ja säilitamisteperatuur:
     
supp 2h mitte alla +75 kraadi c
praad 2h mitte alla +75 kraadi c
magustoit 24h +2 kuni +6 kraadi c
salat 6h +2 kuni +6 kraadi c

Toitude pakendid on valmistatud polüstüreenist ning sertifitseeritud tootja poolt vastavalt Euroopa Parlamendi regulatsiooniga nr 1935/2004 ja direktiiviga 2002/72/EC plastikule ja toiduga kokku puutuvatele materjalidele seatud nõuetele.

Peale pakendatud toidu tellijale üleandmist vastutab säilitamistingimuste täitmise ning pakendite korrektse kasutamise eest tellija.


Sertifikaadid:

Sertifikaat nr.1

Sertifikaat nr.2

Sertifikaat nr.3

Sertifikaat nr.4

Adiantro OÜ
Räägu 49 Tallinn 11311
Telefon: +372 65 52 652
Faks: +372 65 52 652
Mobiil: +372 56 359 321
E-mail: menu@menu.ee
Copyright 2010. Menu Catering
Design by Andrew.ee