©2019 Menu Catering

PULMAMENÜÜ

 

BUFFET STIILIS

SOE LAUD

 

Grillitud seafilee portveini-kirsikastmega

Sous-Vide kanafilee apelsiniglasuuriga

Grillitud forell vermutikastmega

Ahjus röstitud kartul maldon soola ja värskete ürtidega

Grillitud köögiviljad meeglasuuriga

Sidrunirisotto

KÜLM LAUD

 

Roheline salat ahjuõuna ja kõrvitsaga

Suitsulõhe salat spinati farfallega

Kartulisalat suitsrostbiifiga

 

Pipradekooriga suitsuink magusa sinepikreemiga

Kalkuni wellington

Kanamaksapatee arooniaželeega

Veiselihasült marineeritud rõika salatiga

Grillitud võikala teriyaki kastmega

Täidetud munad graavitud forelli ja tillimunakreemiga

Siia äkis musta leiva chipsidega

Õrnsoolaheeringas gribiche kastme ja marineeritud pärlsibulaga

Gornisonid meega

Grillitud šampinjonid praesibulaga

Marineeritud köögivilja valik

Hummused

 

Seemnekuklid ja käsitööleiva valik koos maitsevõiga

 

ÕHTUSÖÖGIMENÜÜ

BUFFET STIILIS VÕI PERSONAALSE PEAROAGA

PEAROAD

Pardikoiva confit portveinikastmes

Krõbe kanafileerull täidetud sibula-ingveri marmelaadiga

Mesine ribi suitsuküüslaugu-veinikastmega

Grillitud forell ürdikoorikuga

LISANDID PEAROALE

Soe ahjupeedi-apelsinisalat

Kartuli-küüslaugugratään

Ahjuköögiviljad meeglasuuris

Peedirisotto

SALATID

Rebitud veiseliha-kartulisalat

Värske salat maasikate ja krevettidega

Kana-karri salat puuviljadega ja kreeka pähkliga

Pärlkuskussi salat tandoori kanafileega

LIHAVALIK

Suitsurostbiif kadaka-arooniaželeega

Küülikusült õunavinegretiga

Kanamaksa patee jõhvikaželeega

KALAVALIK

Graavitud forell apelsini ja tilliga

Suitsulatika rillette leivakrõpsudega

Soolasiig vutimunaga

TAIMETOIT

Baklažaan kitsejuustu ja kreeka pähkliga

Marineeritud köögiviljade valik

Erinevad hummused

DESSERDID

Brownie flambeeritud viigimarjadega

Brita tort vaarikatega

Švispsis kirsid mascarponevahuga

SUUPISTEVALIK

 

SOOLASED

Korvike seenekreemi ja parmesanikrõpsudega

Kadakaleib rostbiifi, sinihallitusjuustu kreemi ja sibulamarmelaadiga

Canape soolasiia ja vutimunaga

Kartulirull praetud sibula ja heeringaga

Ürdisealiha rull rukkileiva ja wasabi-kurgikreemiga

Tartalett kuivatatud tomati ja pestoga

Korvike forellifilee, tilli-toorjuustukreemi ja forellimarjaga

Bataadikreem suitsuse seafileega lusikal

Crostini maderia heeringa ja munakreemiga

Bruschetta grillitud kanafilee ja fetajuustukreemiga

Miniquiche köögiviljadega

Röstitud zucchini fetajuustu-pähklikreemiga

MAGUSAD

Kama panna cotta rummirosinatega pitsis

Minibrownie kirsikompotiga

Minimeekook kõrvitsa kreemiga

Profitroolid toffeekreemiga

SEMINARIMENÜÜ

TERVITUSKOHV

Soolased ja magusad küpsised

Kohv/tee/maitsevesi

LÕUNAPAUS

Koorene kõrvitsapüreesupp

Šokolaadikringel

Kohv/tee/maitsevesi

TERVITUSKOHV

Mitmeviljaleib ürdikreemi, singi ja kurgiga

Ciabatta porgandihummuse, tsukiini ja tomatiga

Kohv/tee maitsevesi

LÕUNASÖÖK

Kartulikotlet köögiviljadega

Lisandid: Värske salat ja külm kaste maitserohelisega

Kohupiimadessert mango ja vaarikaga

Kohv/tee maitsevesi

PIDULIK KOLMEKÄIGULINE ÕHTUSÖÖK

LIHA

Hirvetartar gribiche kastme ja ciabattaga

Pardifilee juursellerikreemi, röstitud porgandi ja portveinikastmega, lisandiks peedirisotto

Valge šokolaadi brüleekreem

KALA

Siiafilee kartulivahvlil, vutimuna ja tilli aioli

Võis praetud kohafilee spargli, miniporgandi ja hollandi kastmega, lisandiks kartulitamp

Mille Feuille

LIHATA

Röstitud kitsejuustu salat

Kõrvitsasteik rohelise oa-seenesalati ja pestoga

Sorbett

KÕIK NÄIDISMENÜÜD SIIN LEHEL ON EELKÕIGE INSPIRATSIOONI AMMUTAMISEKS NING KOOSTÖÖS SAAME ALATI KOOSTADA NII TEIE MAITSELE KUI KA ÜRITUSELE SOBIVA MENÜÜ