PULMAMENÜÜ
BUFFET STIILIS
SOE LAUD
Grillitud seafilee portveini-kirsikastmega
Sous-Vide kanafilee apelsiniglasuuriga
Grillitud forell vermutikastmega
​
Ahjus röstitud kartul maldon soola ja värskete ürtidega
Grillitud köögiviljad meeglasuuriga
Sidrunirisotto
​
KÜLM LAUD
Roheline salat ahjuõuna ja kõrvitsaga
Suitsulõhe salat spinati farfallega
Kartulisalat suitsrostbiifiga
Pipradekooriga suitsuink magusa sinepikreemiga
Kalkuni wellington
Kanamaksapatee arooniaželeega
Veiselihasült marineeritud rõika salatiga
Grillitud võikala teriyaki kastmega
Täidetud munad graavitud forelli ja tillimunakreemiga
Siia äkis musta leiva chipsidega
Õrnsoolaheeringas gribiche kastme ja marineeritud pärlsibulaga
Gornisonid meega
Grillitud šampinjonid praesibulaga
Marineeritud köögivilja valik
Hummused
Seemnekuklid ja käsitööleiva valik koos maitsevõiga
ÕHTUSÖÖGIMENÜÜ
BUFFET STIILIS VÕI PERSONAALSE PEAROAGA
PEAROAD
​
Pardikoiva confit portveinikastmes
Krõbe kanafileerull täidetud sibula-ingveri marmelaadiga
Mesine ribi suitsuküüslaugu-veinikastmega
Grillitud forell ürdikoorikuga
LISANDID PEAROALE
​
Soe ahjupeedi-apelsinisalat
Kartuli-küüslaugugratään
Ahjuköögiviljad meeglasuuris
Peedirisotto
SALATID
​
Rebitud veiseliha-kartulisalat
Värske salat maasikate ja krevettidega
Kana-karri salat puuviljadega ja kreeka pähkliga
Pärlkuskussi salat tandoori kanafileega
LIHAVALIK
​
Suitsurostbiif kadaka-arooniaželeega
Küülikusült õunavinegretiga
Kanamaksa patee jõhvikaželeega
KALAVALIK
​
Graavitud forell apelsini ja tilliga
Suitsulatika rillette leivakrõpsudega
Soolasiig vutimunaga
TAIMETOIT
​
Baklažaan kitsejuustu ja kreeka pähkliga
Marineeritud köögiviljade valik
Erinevad hummused
DESSERDID
​
Brownie flambeeritud viigimarjadega
Brita tort vaarikatega
Švispsis kirsid mascarponevahuga
SUUPISTEVALIK
SOOLASED
​
Korvike seenekreemi ja parmesanikrõpsudega
Kadakaleib rostbiifi, sinihallitusjuustu kreemi ja sibulamarmelaadiga
Canape soolasiia ja vutimunaga
Kartulirull praetud sibula ja heeringaga
Ürdisealiha rull rukkileiva ja wasabi-kurgikreemiga
Tartalett kuivatatud tomati ja pestoga
Korvike forellifilee, tilli-toorjuustukreemi ja forellimarjaga
Bataadikreem suitsuse seafileega lusikal
Crostini maderia heeringa ja munakreemiga
Bruschetta grillitud kanafilee ja fetajuustukreemiga
Miniquiche köögiviljadega
Röstitud zucchini fetajuustu-pähklikreemiga
MAGUSAD
​
Kama panna cotta rummirosinatega pitsis
Minibrownie kirsikompotiga
Minimeekook kõrvitsa kreemiga
Profitroolid toffeekreemiga
SEMINARIMENÜÜ
TERVITUSKOHV
Soolased ja magusad küpsised
Kohv/tee/maitsevesi
LÕUNAPAUS
Koorene kõrvitsapüreesupp
Šokolaadikringel
Kohv/tee/maitsevesi
TERVITUSKOHV​
Mitmeviljaleib ürdikreemi, singi ja kurgiga
Ciabatta porgandihummuse, tsukiini ja tomatiga
Kohv/tee maitsevesi
LÕUNASÖÖK
Kartulikotlet köögiviljadega
Lisandid: Värske salat ja külm kaste maitserohelisega
Kohupiimadessert mango ja vaarikaga
Kohv/tee maitsevesi
PIDULIK KOLMEKÄIGULINE ÕHTUSÖÖK
LIHA
​
Hirvetartar gribiche kastme ja ciabattaga
Pardifilee juursellerikreemi, röstitud porgandi ja portveinikastmega, lisandiks peedirisotto
Valge šokolaadi brüleekreem
KALA
​
Siiafilee kartulivahvlil, vutimuna ja tilli aioli
Võis praetud kohafilee spargli, miniporgandi ja hollandi kastmega, lisandiks kartulitamp
Mille Feuille
LIHATA
​
Röstitud kitsejuustu salat
Kõrvitsasteik rohelise oa-seenesalati ja pestoga
Sorbett
KÕIK NÄIDISMENÜÜD SIIN LEHEL ON EELKÕIGE INSPIRATSIOONI AMMUTAMISEKS NING KOOSTÖÖS SAAME ALATI KOOSTADA NII TEIE MAITSELE KUI KA ÜRITUSELE SOBIVA MENÜÜ